Судиски и Делегатски семинар Скопје 2022-23

...

Задолжителниот семинар за судии и делегати за тековната сезона 2022/23, успешно се одржа во просториите на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје.


Видеото од предавањата и примерите од семинарот може да го погледнете на следниот линк.