Предлог листа за надополнување на официјални службени лица за вториот дел од Натпреварувачката сезона 2021-22

...

Судиска комисија на КФСМ како дел од своите редовни активности на седница одржана на ден 16.01.2022 година ја изготви следната предлог листа за надополнување официјални службени лица за натпревар: судии, делегати и делегати контролори, за натпреварувачката сезона 2021/22 година, врз основа на потребите на Комесарот за натпреварување и потребите на СККФСМ, а имајќи го во предвид бројот на кошаркарски екипи во младинска и сениорска конкуренција, како и бројот на судии кој треба да биде под континуирана опсервација, оценување и можност за напредок..